Teknolojinin Öncü Gücü

Hakkımızda

Nanografi, Türkiye’nin ilk nanoteknoloji şirketi olarak ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Kurulduğu günden bu yana 100’den fazla ülkede gerçekleştirdiği faaliyetleri ile global üniversiteler, yüksek teknoloji enstitüleri ve endüstrileri ile işbirlikleri geliştirmeyi sürdürüyor. 

Ahlatcı Holding bünyesinde, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük ve en yüksek performanslı grafen seri üretim tesislerinden birini kurarak ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Her ölçekte uyarlanabilir üretim ve güçlü Ar-Ge altyapısı ile endüstriyel ihtiyaçlara uluslararası kalite standartlarında çözümler sunuyor, teknoloji ve bilimi bir adım öteye taşıyor. 

Nanografi: İleri malzemeler, enerji, kimya, biyoteknoloji, mekanik, genetik, yüksek mühendislik projeleri ve prosesleri, tesis kurulumu ve teknoloji transferi, yüksek güvenlikli marka koruma teknolojileri ve ileri teknoloji takip sistemlerinde yenilikçi bakış açısıyla endüstriyel çözümlerin sınırlarını genişletiyor. Stratejik yatırımları ile yenilik ve teknolojik liderlik konumunu pekiştirirken aynı zamanda uluslararası pazarlardaki varlığını güçlendirerek global rekabete liderlik ediyor. 

Nanografi uluslararası faaliyetlerinde, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederken şeffaf kurumsal yönetim, uzman insan kaynağı, yüksek bilimsel adaptasyon ve üstün teknoloji kabiliyetleri ile sürdürülebilir gelişimi destekleyen çalışmaları ile standartları yeniden belirliyor. Global işbirlikleri ve uluslararası erişim ağı ile sayısız bilimsel projeyi ve araştırmayı her seviyede destekliyor. İnovasyon laboratuvarlarında geliştirdiği teknolojiler ile sürdürülebilir ilerlemeye katkı sağlayarak dünyada bilime ve teknolojiye öncülük etmeye devam ediyor.

Vizyonumuz

Yaşama değer katan yüksek teknoloji çözümlerinin sürdürülebilir teknoloji sağlayıcı ortağı olmak

KEK-EK-6 09.06.2021/00/00/

Kalite Politikamız

Nanografi Nano Teknoloji A.Ş. olarak faaliyet gösterdiğimiz ürünlerin üretim alanında belirli ilkeler ve amaçlar edindik. 

Neden Nanografi?

Ürün Çeşitliliği

Farklı alanlarda ve projelerde kullanılmak üzere tasarlanmış 4000’den fazla yüksek teknoloji ürünü

Projeye Özel Çözümler

Farklı projelerin özel ihtiyaçlarına yönelik, istenilen boyut ve miktarlarda sipariş verebilme olanağı.

Hızlı Teslimat

Yenilikçi üretim teknikleri, gelişmiş teknolojik imkanlar ve uzman satış ekibi sayesinde kısa sürede ürün temini.

Çevreci Üretim

Nanografi’nin ödüllü ve yenilikçi yeşil üretim metoduyla kaliteden ve hızdan ödün vermeden çevreci üretim.

Müşteri Desteği

Sürekli koordinasyon halinde bulunan, alanında yetkin ve tecrübeli üretim ve operasyon ekipleri sayesinde satış öncesi ve sonrası hızlı destek.

Uluslararası Tecrübe

100+ Ülkeye İhracat - 100+ Başarılı Proje
10.000+ Global Çözüm Ortağı

Referanslarımız

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak için Bize Ulaşın