Nanografi Mekanik

Endüstrinin Mekanik Gücü

Nanografi, yenilikçi teknolojileri ve mekanik gücüyle endüstriyel çözümlerin sınırlarını genişletiyor ve sektörlerarası çözümler geliştiriyor.

Nanografi bünyesinde faaliyet gösteren Nanografi Mekanik departmanı olarak, teknolojik yeniliklerle mühendislik uzmanlığımızı birleştirerek endüstriyel üretim ve ileri mühendislik hizmetleri alanlarında, hem günümüzün hem de geleceğin sektörlerine yönelik yüksek kalite standartlarında çözümler sunuyoruz.

 

Endüstriyel Çözümler ve Üretim Desteği

Uluslararası kalite standartlarına ve karanlık fabrika modeline uygun dizayn edilen fabrikamızda modern ve esnek üretim altyapımız ile yüksek performanslı kaynaklı imalat, çelik konstrüksiyon, bunker, silo ve tank imalatı, reaktörler, eşanjörler, boru hatları, robot kabinleri, endüstriyel metal işleme ve fabrika inşaat projeleri gibi çeşitli faaliyet alanlarında hizmet veriyoruz.

Proje tasarımı ve planlama, malzeme temini, CNC lazer kesim, şekillendirme, kaynak, montaj, mekanik yüzey işlemleri, kalite kontrol, testler, kurulum, teslimat ve satış sonrası destek hizmetlerimizle yalnızca üretim süreçlerinde değil, aynı zamanda fabrikaların kurulumuna yönelik kapsamlı bilgi birikimimizle sektörde fark yaratıyoruz.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak için Bize Ulaşın